Η Εταιρεία


Η Papageorge Family είναι μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή και συσκευασία Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου & Ελιών Καλαμών

Επιλέγουμε ελιές αποκλειστικά από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτές που παράγουν το καλύτερο ελαιόλαδο. Η δραστηριότητα της Papageorge family είναι κατά κύριο λόγο εξαγωγική. Όλα μας τα προϊόντα συσκευάζονται στο εργοστάσιο ιδιοκτησίας μας με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπό συνεχή τήρηση των πιστοποιημένων διαδικασιών ποιότητας.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να αναλάβει την τυποποίηση ελιάς/ελαιόλαδου/πάστας ελιάς με ιδιωτική ετικέτα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε στο χώρο της τυποποίησης 40 χρόνια και παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας: τη δημιουργία συνεργασιών με γνώμονα την εμπιστοσύνη, τη παράγωγη ποιοτικών προϊόντων κα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Πιστοποιήσεις

Το εργοστάσιο μας έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Τηρεί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές σύμφωνα με τα ακόλουθα πρότυπα και ελεγκτικούς φορείς:

Διεθνείς συνεργασίες

Η εταιρεία μας έχει συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ διεθνώς συσκευάζοντας για αυτές σειρές προϊόντων με την ιδιωτική τους ετικέτα. Γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τις ιδιαιτερότητες του διεθνές εμπορίου και είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία/κωδικό επιθυμείτε.

Βρείτε μας

Ακολουθήστε μας

fln